Teapa de 30.000 de euro pentru un strain indragostit lulea de o tanara din Timisoara

Dragostea nebuna pentru o tanara din Timisoara i-a adus necazuri uriase unui barbat din Norvegia. Acesta s-a trezit inselat cu o suma mare de bani.

Norvegianul a cunoscut-o pe timisoreanca pe internet si s-a indragostit pana peste cap.

La un moment dat, fata i-a scris ca a suferit un accident rutier si are mari probleme de sanatate. I s-a plans ca nu are bani pentru tratamente si chiar i-a trimis fotografii cu facturi medicale pentru a fi mai convingatoare.

Ce nu stia norvegianul era ca totul facea parte dintr-un plan prin care tanara si doi prieteni aveau sa-l stoarca de bani.

Omul a tot trimis la Timisoara diverse sume, insa la un moment dat, strainul si-a dat seama ca e ceva putred la mijloc si a anuntat politia.

Ofiterii de la Crima Organizata Timisoara si procurorii DIICOT au pornit cercetarile si i-au descoperit pe cei trei escroci.

Astazi au descins la casele acestora celor care il pacalisera pe norvegian sa trimita in total 30.000 de euro. In urma perchezitiilor, politistii au ridicat 2 laptopuri, o tableta, un aparat foto, 4 telefoane mobile, carduri de memorie, cartele telefonice si dispozitive optice de stocare a datelor.

Cei trei au fost dusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Acestia vor fi cercetati pentru frauda informatica si inselaciune.

 

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *