Tentativa de furt lângă Lugoj, filmată de camerele de supraveghere

Doi indivizi cu cagule pe fata au fost filmati in momentul in care se pregateau sa dea o spargere la un magazin. Imaginile au fost surprinse la un magazin din localitatea Jena, aflata la cativa kilometri de Lugoj.

Proprietarul magazinului a declarat ca atacul a fost dat vineri dimineata in jurul orei 4, insa infractorii nu au reusit sa patrunda in interior. Hotii au plecat dupa ce sistemul de inchidere a usii, pe care l-au fortat, s-a rupt si a fost activat sistemul antiefractie. Infractorii s-au urcat intr-un Opel Vectra si au plecat spre Caransebes, astfel ca exista posibilitatea ca indivizii sa nu fie din zona ci din judetul vecin.

Proprietarul magazinului sustine ca este pentru a patra oara cand hotii ii dau tarcoale. Politistii au inceput sa ii caute pe cei doi indivizi, mai ales ca de cativa ani satele din zona Lugoj sunt in fiecare luna calcate de hoti.

Oamenii legii au cerut si sprijinul colegilor din Caras-Severin, orice persoana care ofera informatii ce pot duce la prinderea hotilor urmand sa primeasca o recompensa.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *