Teo Milea concerteaza pentru timisoreni, la Bastionul Therezia

Publicul timişorean și nu numai, este aşteptat, sâmbătă seara, în număr cât mai mare, în curtea Bastionului Maria Therezia, la un recital susținut de pianistul Teo Milea. El va urca pe scenă în cadrul evenimentului „Crăciun la Cetate”, sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20, pentru un concert extraordinar de pian.

Muzeul Național al Banatului Timişoara, sub egida Consiliului Județean Timiș, continuă seria evenimentelor muzicale în cadrul sărbătorii dedicate Crăciunului. Pianistul Teo Milea revine în oraşul în care s-a consacrat ca şi artist, el locuind și activând în prezent în Toronto, Canada. Colaborator al Operei din Viena, tânărul artist a fost primul pianist din lume invitat să performeze propriile creații la sediul NATO din Bruxelles și la Festivalul Internațional de Balet din Dortmund (Germania).

Printre rezultatele de excepție obținute se numără nominalizarea artistului în Top 4 la Concursul Searchlight 2016 CBC Music Canada și câștigarea votului popular cu propria piesă „Irreversible”.

Evenimentul „Crăciun La Cetate” este un proiect care își propune să pună în valoare importanța istorică a Bastionului Cetății Timișoarei și să aducă voia bună în sufletul fiecărui timișorean. Surprizele muzicale vor continua pe parcursul întregii luni decembrie.

Intrarea la concertul de sâmbătă este liberă.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *