Teren de sport polivalent, în cartierul Ştrand

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că intenționează să refacă fostul teren de handbal, care a aparținut bazei “Timișul”.

Proiectul urmează să fie realizat tot în cartierul Ștrand. Terenul a dispărut odată cu demolarea bazei “Timișul”, în locul căreia a fost ridicat bazinul acoperit, care a fost recepționat în 2016.

“Ne preocupă dezvoltarea bazelor și terenurilor pentru sportul de masă în municipiu. În ultimii ani am reușit să amenajăm în cartierele orașului mai multe terenuri de sport cu suprafață sintetică și îngrădite. Am amplasat și 30 de elemente de fitness în trei locații din oraș. Vom continua să ame­na­jăm terenuri de sport în cartiere, acolo unde mai este nevoie și în acest sens vom reconstrui fostul teren de handbal demolat din cartierul Ștrand, având în vedere că în această zonă avem investiții importante pentru activități de agrement și re­cree­re. Locația, care credem că este cea mai bună, este vizavi de fosta locație, în parcul din Ștrand, unde acum este un teren de sport pe iarbă. Vom construi, așa cum am făcut și în celelalte cartiere, o suprafață sintetică, pe care se va putea juca handbal, fotbal și tenis de câmp. Vom pune tribune cu 150 de locuri și gard împrejmuitor de 5 metri înălțime. In­vestiția este estimată la 250.000 de lei”, a explicat Francisc Bol­dea, primarul Lugojului.

De­mersurile pentru startul lucrărilor vor fi făcute în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.