THE BEGUILED, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului si-a lansat trailerul

Nicole Kidman, Kirsten Dunst si Colin Farrell isi dau replica in The Beguiled, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, care tocmai si-a lansat trailerul!

Sofia Copolla revine cu un thriller intens ce va avea premiera in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, asa cum s-a intamplat si cu alte productii d-ale cineastei. De data aceasta este vorba de un remake al unui film din 1971, ce ii avea ca protogonisti pe Clint Eastwood si Geraldine Page, care este la randul sau bazat pe un roman scris de Thomas Cullinan .

Actiunea din thrillerul The Beguiled are ca fundal Razboiului Civil, si are loc intr-un pension de fete, condus de Martha Farnworth (Nicole Kidman).In timp ce razboiul face ravagii in tara,  viata din pensionul complet izolat de lume este data peste cap in momentul in care isi face aparitia un soldat ranit, interpretat de Colin Farrell. Gazduit la pension, soldatul misterios se transforma din victima in seducator si trezeste in fiecare dintre femeile din casa emotii puternice de care nu se stiau in stare.

sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *