Thor: Ragnarok – din 27 octombrie

După „Thor” (2011), în regia lui Kenneth Branagh și „Thor: The Dark World” (2013), regia Alan Taylor, ne pregătim temeinic de „Thor: Ragnarok”, film care transformă franciza într-o trilogie.

Evenimentele se succed imediat după „The Avengers: Age of Ultron”, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul ăla impresionant care a încercat să distrugă omenirea. Și, ca si cum asta nu ar fi de-ajuns, Thor e întemniţat pe cealaltă parte a universului, fără năprasnicul și demult celebrul și temutul său ciocan. Loki (Tom Hiddleston), vicleanul frate al său, a pus stăpânire pe Asgard. Dar atotputernica Hela (Cate Blanchett), Stăpâna Morţii, vrea tronul pentru ea însăși.

Thor trebuie să se întoarcă urgent acasă pentru a opri Ragnarok și distrugerea planetei pe care o iubește atât de mult, precum și a întregii civilizaţii asgardiene moderne. Datele indicate până în acest moment confirmă ca Taika Waititi (sublimele „Hunt for the Wilderpeople”, „What we do in the Shadows”) aduce cu acest nou film un aer proaspăt, în această prelungire ce face din „Thor” o franciză populară.

 

Scenele de acțiune sunt sprijinite de o mare spectaculozitate vizuală, iar umorul are șanse mari de a sta la baza unor poante durabile cu supereroi. E ultimul film marca Marvel Studios din acest an, care, mai mult ca sigur, va avea parte de o închidere glorioasă. Sigur că distribuția filmului adună majoritatea actorilor din filmele precedente (cu excepția, aici, a lui Cate Blanchet – măreaţa Hela, Stăpâna Morții, într-un rol de tiran), inclusiv obișnuitele cameo-uri ale lui Stan Lee, prezente în mai toate filmele Marvel.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *