Timisoara; hotii din buzunare ameninta cu moartea

Planurile hoților din buzunare sunt date constant peste cap de Cristi Brâncovan și de câțiva tineri. Aceștia se plimbă cu mijloacele de transport în comun și îi avertizează pe timișoreni când hoții sunt prezenți. Zilele trecute tinerii au reușit să împiedice răufăcătorii să își facă treaba. Hoții au fost filmați în timp ce îl amenințau pe Brâncovan că pun la bătaie 10.000 de euro pentru „a-l rezolva”. Polițiștii au întocmit un dosar penal în urma incidentului, însă pe numele unuia dintre tinerii prezenți la fața locului alături de Cristi Brâncovan.

Totul s-a petrecut în 18 ianuarie într-un mijloc de transport în comun din Timișoara. Cristi Brâncovan, împreună cu câțiva tineri, a observat trei hoți din buzunare și i-a avertizat pe călători. Nervoși că sunt deranjați, hoții au devenit recalcitranți și au cerut ajutorul Poliției pe motiv că indivizi mascați îi amenință. Oamenii legii au fost trimiși în zonă și i-au așteptat pe toți să coboare din mijlocul de transport în comun pentru a vedea ce s-a întâmplat. Hoții au fost luați în primire de polițiști și au mers la secție împreună cu Cristi Brâncovan și ceilalți tineri. Înainte de a urca în mașinile de poliție însă, răufăcătorii au început să îl amenințe pe Brâncovan că vor pune la bătaie 10.000 de euro pentru a avea grijă de el.

„În clip mai apare și o persoană eliberată condiționat după ce a ispășit o parte din condamnarea de 12 ani și 6 luni pentru omor, reprofilată în hoață din buzunare, ce pune la bătaie 10.000 de euro pentru a mă rezolva. Și chiar îi are… doar că sunt banii voștri! În finalul clipului îi puteți vedea pe cei 3 hoți din buzunare, în acțiune, furând un bătrân”, povestește Cristi Brâncovan în descrierea videoclipului postat.

Polițiștii i-au luat la întrebări atât pe hoți, cât și pe ceilalți tineri prezenți. Astfel, ei au descoperit asupra unuia dintre prietenii lui Cristi Brâncovan un baston telescopic și i-au întocmit acestuia dosar penal pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *