Timisoara imbraca haine de carnaval. Incepe CheckART 2017

V-ați mai întâlnit până acum cu un tablou care dansează? Dar cu o păpușă de dulciuri? Astfel de personaje vor lua cu asalt zona centrală a Timișoarei, în acest sfârșit de săptămână. Locuitorii orașului sunt invitați să ia parte la carnavalul care ține două zile.

CheckART va avea loc în perioada 31 martie -1 aprilie în Piața Libertății și în Piața Unirii. În fiecare zi, între orele 17 – 22, centrul va prinde viață datorită zecilor de personaje interesante care-i așteaptă pe vizitatori.

„Acum, CheckART îmbracă haine de carnaval, așa că își pune și măștile pe față, dar te invită și pe tine să îți pui o mască și să îți iei un costum. Doar vrei să faci parte din poveste, nu? Hai că îți mai dăm câteva detalii! Ai văzut vreodată tablouri care dansează? Le vei vedea acum, în Piața Libertății, printr-o tehnică inedită de pictură 2D. Vor dansa mai multe stiluri, printre care: vals lent, dans clasic, hip-hop sau dans contemporan. Vii să dansezi cu ele? Din paginile de poveste vor ieși, rând pe rând, personaje felurite: zâne, statui, mimi, bufoni, statui vivante, statui care levitează, personaje de epocă și multe altele”, a transmis echipa CheckOUT – Timișoara Capitala Tineretului din România, organizatorul evenimentului.

Surprizele pregătite pentru finalul săptămânii nu se încheie aici. Cei care vor trece pe la carnaval se vor mai putea bucura de: teatru, mimă, acrobații, jonglerii cu foc, dans și nu numai. În fața publicului se vor afla artiști tineri, majoritatea debutanți, atât din țară, cât și din Novi Sad, Serbia.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.