Timişorean băgat la zdup de poliţiştii de la Antidrog Arad pentru că vindea droguri online

Un tânăr din Timişoara care vindea cannabis, ciuperci halucinogene, LSD, pastile ecstasy şi ulei de cannabis prin intermediul unui site online pe care l-a creat special în acest scop a fost reţinut de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

Timişoreanul a fost prins în urma unui flagrant organizat de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad. După flagrant, ofiţerii Antidrog au descins la domiciliul tânărului unde au găsit un adevărat „arsenal” de droguri: timbre LSD, cannabis, culturi de ciuperci, ecstasy şi ulei de cannabis. De asemenea, oamenii legii au mai găsit la locuinţa tânărului sume importante de bani: zeci de mii de lei, aproximativ 10.000 de euro, dar şi dolari şi lire sterline.

Drogurile ajungeau la timişorean din Germania, Olanda şi Mexic cu serviciile de curierat internaţionale, în fapt aşa le şi vindea: le făcea pachet şi le trimitea în ţară, în România, dar şi în ţări precum SUA, Canada şi Australia, prin firme de curierat către consumatori. Site-ul tânărului „masca” faptul că vinde droguri. Substanţele erau descrise pe site ca fiind etnobotanice.

Timişoreanul a fost reţinut pentru 24 de ore de Serviciul de Combatare a Criminalităţii Organizate Arad. Ulterior, timişoreanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.