Timisorean chemat la Politia Locala pentru o postare pe Facebook

Un timișorean care a distribuit o postare pe Facebook, în care îi face „nesimțiți” pe polițiștii locali, a fost invitat la secție pentru „conținutul mesajelor postate”. Acesta a distribuit o fotografie cu mai multe mașini ce aparțin Poliției Locale parcate pe trotuar și cu un cărucior de copil lângă ele.

Corneliu Vaida a postat, marți, pe Facebook, o invitație primită de la Poliția Locală, care spune că este așteptat la secție pentru a da explicații cu privire la mai multe postări făcute pe rețeaua de socializare.

Revoluționarul timișorean este foarte activ pe grupul de Facebook numit „Cerem demisia directorului Poliției Locale Timișoara – Dorel Cojan”. În cursul săptămânii trecute, Vaida a distribuit o fotografie a unei pagini de Facebook care înfățișa două mașini ale Poliției Locale, parcate pe mijlocul trotuarului, chiar în fața sediului instituției. Lângă mașini a fost pus un cărucior, autorul fotografiei dorind să arate că nu se poate trece de autoturismele parcate.

În descrierea imaginii distribuite, Corneliu Vaida a scris „Milițiene Cojan, tu și adunătura ta de nesimțiți, ce-ar fi să vă auto-amendați?”. Au trecut câteva zile de la postare, iar timișoreanul s-a trezit acasă cu o invitație care are antetul instituției conduse de Dorel Cojan.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *