Timisorenii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva amnistiei si gratierii

Cateva mii de persoane au iesit in Piata Operei din Timisoara pentru a protesta impotriva amnistiei si gratierii, dar si a modificarii legilor justitiei. La fel ca la mitingurile de saptamana trecuta, timisorenii au tropait pentru a se auzi mesajul lor pana la Bucuresti.

De asemenea, ei au cerut demisia sefului CNA si a avocatului poporului, Victor Ciorbea.

„Fara ordonante”, „Timisoara cere fara gratiere”, „Ole ole ole, du-te Ciorbea, lasa-ne”, „Referendum”, „Dragnea nu uita asteptam si cartea ta”, „Toate partidele, aceeasi mizerie” si „Grindeanu esti o mizerie” au fost doar cateva dintre lozincile strigate de timisorenii prezenti in numar mare pe platoul din fata Operei.

Cei prezenti au purtat pancarte pe care au scris mesaje precum „Spunem NU gratierii”, „Coruptia ucide, dar si saracia ucide”, „CNA fa-ti datoria”, „Grindene cu trupa ta faci de ras Timisoara”.

Protestatarii au pornit in mars inspre Tribunalul Timis, apoi in fata sediului DNA, si in fata Prefecturii Timis, urmand ca la final sa se intoarca in Piata Operei, unde au si inceput protestul.

Organizatorii au anuntat ca in cazul in care revendicarile lor nu vor fi rezolvate, un nou protest va avea loc saptamana viitoare, duminica.

Protestul s-a incheiat in jurul orei 20.00, fara incidente, dupa ce oamenii s-au intors in Piata Operei. Organizatorii au anuntat ca un nou protest ar putea avea loc duminica viitoare.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.