Timisorenii au iesit din nou in strada; protest in fata Prefecturii Timis

Timișorenii au ieșit din nou să protesteze, de data aceasta în fața Prefecturii Timiș, împotriva proiectului de lege privind grațierea adoptat marți seara de Guvernul Grindeanu și contra Ordonanței de Urgență privind modificarea Codului Penal.

Este al doilea protest care are loc la Timișoara în mai puțin de 12 ore. Oamenii au ieșit și marți noaptea în stradă, după ce Guvernul a anunțat că a adoptat Ordonanța de Urgență privind modificarea Codului Penal și a trimis către Parlament proiectul de lege privind grațierea.

Acum, sute de timișoreni s-au adunat în fața Prefecturii Timiș. Adunarea s-a dat la ora 12, iar oamenii vin în număr tot mai mare în fața instituției care reprezintă Guvernul în teritoriu. Protestatarii scandează: “PSD – ciuma roșie!”, “Jos Guvernul!”, “Jos Ciorbea!”, “Dragnea unde ești? Venim la București!”, “Noaptea, ca hoții!”, “Anticipate!”. Aceștia au venit pregătiți cu pancarte cu diferite mesaje: “Nu se poate așa ceva, s-a eliberat corupția”, “Vrem sistem de sănătate, nu dosare curățate”, “Noaptea, ca hoții”, “Grindene, fie-ți frică, țara se ridică”.

Protestatarii spun că vor sta ore bune în fața Palatului Administrativ și așteaptă să li se alăture și alți oameni. De la ora șase aceștia se vor muta în Piața Victoriei.

Organizatorii protestului au anunțat că sâmbătă va fi organizat un mare miting la București. Timișorenii care vor să participe pot pleca vineri seara, iar la București vor fi disponibile pentru aceștia locuri de cazare gratuite.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.