Timisorenii, chemati din nou in strada, la protest: Opriti modificarea Codului Fiscal

La Timișoara se strigă din nou adunarea la protest. De data aceasta protestele care cer oprirea modificării Codului Fiscal încep vineri, 10 noiembrie și sunt programate să dureze trei zile.

Timișorenii sunt chemați din nou în Piața Victoriei pentru a spune un „nu” hotărât modificării Codului Fiscal, respectiv trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat. Mai multe analize economice au arătat că salariul scade, în loc ca acesta să crească, în urma acestor modificări ale Codului Fiscal. „Rezistența Timișoara” cheamă locuitorii urbei de pe Bega în stradă. Vineri, 10 noiembrie, protestul va începe la ora 19, în Piața Victoriei.

La București, protestul începe miercuri, 8 noiembrie.

„Din dorinta de solidarizare cu acest protest organizat de Corupția Ucide în data de 8 în București, în Timisoara iesim in stradă în zilele 10-11-12 (noiembrie) din dorința de a protesta legal! Mai devreme de 48 de ore de la declararea unui protest din păcate nu se poate!”, transmit organizatorii protestului („Rezistența Timișoara”)

Inițiatorul acțiunii, anunțat ca nu poate organiza protest în aceste zile. S-ar putea organiza un alt protest, autorizat, duminică, 12 noiembrie.

Reprezentantul „Rezistența Timișoara”, Răzvan Codreanu, cel care a inițiat acest protest, scrie pe Facebook că a fost anunțat de Jandarmerie că nu poate organiza proteste în aceste zile pentru că este deja o acțiune de acest gen autorizată pentru finalul săptămânii.

Alți organizatori au făcut demersurile legale și au primit acceptul instituțiilor abilitate pentru a organiza o acțiune de protest în Piața Victoriei pentru duminică, 12 noiembrie. Autorizațiile necesare există, dar nu s-a luat încă o decizie dacă acțiunea în stradă va avea loc.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *