Timişorenii sunt chemaţi să joace Baba Oarba, Elasticul sau Lapte Gros, în Parcul Rozelor

Locuitorii Timişoarei, și nu numai,  de la mic la mare, sunt invitați la distracție în aer liber, în Parcul Rozelor. De vineri şi până duminică, inclusiv, puteţi juca din nou jocurile copilăriei: Țară țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 1-2-3 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț. Există şi o zonă unde se vor derula activităţi creative şi una a concursurilor şi sportului (fotbal, streetball, volei, tenis de masă). De asemenea, va exista un spaţiu pentru familii cu copii.

„Bucurie în Mişcare! este cea mai mare campanie de promovare a mişcării de mase din România. Anul acesta, am îndrăznit să extindem evenimentele şi am ajuns, astfel, în 16 oraşe. De asemenea, anul acesta, pentru prima oară, am introdus o componentă extrem de interesantă, numită „Un milion de secunde de mişcare”.

Este vorba despre o provocare lansată la nivel naţional, la care oricine poate participa, postând online un clip în care face mişcare. Toate aceste clipuri se încarcă pe pagina noastră bucurieinmiscare.ro şi o parte din ele sunt premiate”, a declarat președintele Asociației 11even, organizator al evenimentului, Ovidiu Neamțu. Bucurie în Mișcare! este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de exerciții în aer liber, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

sursa: rador.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *