Timisul are 29 de unitati scolare cu WC-ul in curte, iar Aradul 19

Ministrul Educației Liviu Pop a postat pe pagina sa de Facebook numărul unităților școlare care au WC-ul în exterior. Conform ministrului, în România sunt peste 2.400 de școli cu WC-ul în curte. Și Timișul are astfel de unități de învățământ.

În toată România, conform ministrului Educației, sunt 2.418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior. Ministrul a prezentat și o statistică, iar Timișul are 29 de unități de învățământ cu WC-ul în curte, conform documentului postat de Liviu Pop pe pagina sa de Facebook.

Sunt multe județe care stau mai bine ca Timișul la acest capitol, printre care Aradul (care are 19 unități școlare cu grupurile sanitare în curte), Hunedoara (21), Clujul (23), Covasna (10), Giurgiu (8) sau Ilfov (1). Județul Vaslui este în top, cu 389 unități școlare cu WC-ul în exterior.

 

 

 

„La 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, avem 2.418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autoritățile locale, județene și centrale vor face ca toate unitățile școlare din România să aibă condiții decente pentru educația elevilor și preșcolarilor”, a scris ministrul Educației pe Facebook.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.