Timisul are un nou subprefect

Timișul are în sfârșit subprefect. Guvernul Grindeanu a numit un nou subprefect de Timiș, după ce fostul subprefect Zoltan Marossy a fost demis de fostul premier Dacian Cioloș cu două zile înainte de alegerile parlamentare.

Guvernul Grindeanu a decis, în ședința de miercuri, cine va ocupa funcția de subprefect de Timiș. Guvernul l-a numit pe Daniel Cristian Franțescu în această funcție. Franțescu este de meserie jurist și este consilier la Biroul Autorizări Activități Comerciale al Primăriei Timișoara. El este membru ALDE, dar va trebui să demisioneze din partid, deoarece funcția de subprefect este una apolitică.

Guvernul a luat această decizie miercuri, 8 martie. Decizia prevede „exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al judetului Timiș de către Daniel Cristian Franțescu”.

Zoltan Marossy, fostul subprefect de Timiș, a fost demis cu două zile înainte de alegeri de Dacian Cioloș, în urma unor declarații publice cu privire la autonomie.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *