Tineri prinsi fumand cannabis in masina, pe o strada din Timisoara

Scenă ca-n filme pe o stradă din Timișoara. Polițiștii locali au văzut o mașină suspectă, plină cu un fum de-l puteai tăia cu cuțitul. La vederea patrulei, pasagerii au încercat să se ascundă.

S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, aproape de ora 2. Autoturismul era parcat în zona Uzinei de Apă, pe str. Câmpului. Când i-au văzut pe agenți, cei patru tineri din mașină au încercat să-și ascundă fețele. Oamenii legii i-au remarcat și au mai văzut și fumul din autoturism, așa că s-au dus direct spre ei.

„Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, stabilind că se numesc L.A., de 20 de ani, din Pișchia, M.M., de 19 ani, din Timișoara, B.B., de 17 ani, din Timișoara, și B.E., de 20 de ani, tot din Timișoara. În mașină, pe podea, se afla o pungă ce conținea fragmente vegetale de culoare verde-oliv, despre au declarat că este canabis pe care l-au procurat pentru consum propriu și pentru a-l împărți cu alți prieteni”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cei patru tineri au ajuns la Secția 5 de Poliție pentru continuarea cercetărilor, fiind acuzați de trafic și consum ilicit de droguri.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *