Tineri reținuți după ce au jefuit o benzinărie, la Lugoj

Trei tineri, cu varste intre 20 si 24 de ani, au fost retinuti, luni seara, la Lugoj, dupa ce au jefuit statia Petrom de pe strada Caransebesului. Hoții au reușit sa fure aproape 160.000 de lei.

Indivizii sunt acuzati de furt calificat si complicitate la furt calificat si vor ajunge in fata judecatorilor lugojeni cu propunerea de arestare preventiva.

Alarma s-a dat in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2, cand camerele de supraveghere au surprins un individ cu cagula intrand in camera in care se afla seiful plin de bani. Politistii si-au dat seama imediat ca au de-a face cu un jaf pus la cale cu ajutorul unui angajat. Dupa cateva ore de audieri au aflat intreagul scenariu pus la cale de cei trei tineri.

Sustinuti si de imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au reusit retinerea celor trei si sunt sanse mari ca acestia sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in arest. Conform acelorasi surse, cu cinci ore inainte de jaf, angajatul benzinariei a lasat intentionat usa deschisa, pentru ca cel care trebuia sa fure banii sa poata patrunda in camera in care se afla seiful.

Dupa miezul noptii, tanarul cu o cagula pe fata patrunde in camera speciala si dupa ce angajatul statiei ii comunica la telefon cifrul seifului, insfaca banii si pleaca. In tot acest timp, angajatul benzinariei se facea ca are treaba, iar un complice statea de sase, in cazul in care cineva intra in statia PECO. Primii luati la intrebari au fost complicele si angajatul statiei, care au recunoscut totul.

Oamenii legii  l-au dat imediat in urmarire nationala pe tanarul care purta cagula in timpul jafului si care a furat efectiv banii. Lugojeanul a fost gasit tocmai la Oradea. Asupra lui au fost gasiti o parte din bani, dar si o masina pe care si-a achizitionat-o pana cand politistii au reusit sa puna mana pe el.

Cei trei tineri si-au petrecut noaptea in arestul IPJ Timis. Oamenii legii au anuntat ca fac cercetari pentru a afla daca cei trei au mai comis astfel de fapte.

sursa: lugojinfo.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *