Tom Cruise nu renunţă la filmele de acţiune. “Misiune Imposibilă. Declinul”, din august în cinema

Tom Cruise, în vârstă de 55 de ani, s-ar înhăma bucuros la un al şaptelea episod din seria “Misiune Imposibilă”.

Până atunci însă, Cruise şi colegii din distribuţie se pregătesc să pornească în turneul de promovare a filmului cu numărul şase: “Misiune Imposibilă. Declinul”, care are premiera mondială la finalul lunii iulie.

În “Misiune: Imposibilă. Declinul”, agentul Ethan Hunt şi echipa să pornesc într-o cursă periculoasă pentru a repara urmările unei misiuni eşuate.

Tom Cruise, care revine pentru a şasea oară în rolul lui Hunt, şi-a executat singur toate cascadoriile, oricât de periculoase au fost. A continuat să sară de pe clădiri chiar şi după ce şi-a fracturat glezna.

Tom Cruise: “Nu am stat prea mult în pat, fiindcă am început imediat recuperarea: câte 10-12 ore pe zi, timp de şapte zile pe săptămână. Asta fiindcă în 12 săptămâni trebuia să pot alerga din nou.”

A sărit de 106 ori de la înălţime pentru filmarea unei scene ce presupunea o săritură din avion. Inspiraţi de el, şi ceilalţi actori au vrut să-şi facă singuri cascadoriile. Cruise, un veteran în domeniu, le-a supravegheat pregătirea.

Henry Cavill, proaspăt alăturat distribuţiei în rolul unui agent CIA, a povestit că filmările au fost istovitoare, dar încărcate de adrenalină.

“Misiune: Imposibilă. Declinul” ajunge în cinematografele de la noi la începutul lunii august.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *