Top 5 seriale de vazut in 2017

Iata 5 seriale care ne vor tine ocupati in 2017:

2016 a fost un an bun pentru seriale iar 2017 se anunta cel putin la fel de promitator! Avem cateva titluri noi si originale dar si altele mai vechi pe care d-abia asteptam sa le reluam. Iata piesele de rezistenta ale anului:

Twin Peaks

Twin Peaks, serialul care ne-a infierbantat imaginatia prin anii 90, va avea parte de o continuare! Agentul Cooper se intoarce in 2017, la 26 de ani dupa ce a fost vazut pentru prima data, pe micile ecrane. De regie se ocupa tot David Lynch care creaza noua serie impreuna cu vechiul sau coleg, Mark Frost. Isi fac revenirea actori precum Kyle MacLachlan (Agent Dale Cooper), Sheryl Lee (L. Palmer), Laura Dern, Sherilyn Fenn, Ray Wise, Balthazar Getty, Jeremy Davies, David Koechner, Mädchen Amick.

Taboo

Tom Hardy este protagonistul unui mini-serial FX produs de Ridley Scott siSteven Knight. Serialul britanic se numeste TABOO si are ca punct de pornire  poveste originala scrisa de actor impreuna cu tatal sau, Chips Hardy. Actiunea are loc in anul 1813 si il urmareste pe James Keziah Delaney (Hardy), care, dupa 10 ani petrecuti in Africa revine in 1814, la Londra, si descopera ca este mostenitorul unei uriase averi. Mostenirea sa, ca si moartea misterioasa a tatalui sau, il arunca intr-un razboi cu una dintre cele mai puternice corporatii multinationale de la acea vreme, East India Company.

American Gods

Un alt serial cu potential extrem de ridicat este American Gods, adaptare dupa romanul semnat Neil Gaiman. Povestea este complexa si incalcita dar, pe scurt, e vorba de un razboi intre vechii zei, cei din mitologie si din Biblie si cei noi, care reflecta dragostea lumii moderne pentru bani, droguri, tehnologie, mass-media si celebritate. Protagonistul este Shadow Moon (Ricky Whittle), un puscarias care, afla ca iubita sa sotie a murit intr-un accident de masina. Aceasta este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primeste acest puternic barbat care devine angajatul unui vanzator ambulant carismatic, Dl. Wednesday (Ian McShane) ce il atrage intr-un conflict intre vechii si noii zei ai Americii.

Iron Fist

Dupa Daredevil, Jessica Jones si Luke Cage, Netfix si Marvel ii dau viata lui Danny Rand, aka Iron Fist, urmand ca dupa terminarea serialului acesta sa se alature echipei The Defenders. Finn Jones, Ser Loras Tyrell din Game of Thrones este milionarul Daniel Rand care revine in New York dupa ce multi ani a fost dat disparut, si continua lupta impotriva criminalilor care corup New York-ul folosindu-se de incredibilele sale cunostinte de kung-fu, dar si invocand abilitatile incredibile ale inflacaratului Pumn de Otel.

Prison Break: Sequel

Unul dintre cele mai iubite seriale din lume se intoarce! Cel de-al cincilea sezon al serialului „Prison Break“ va fi plin de personaje familiare, precum Michael Scofield si Lincoln Burrows in rolurile celor doi fraii protagonisti, experti in evadari din inchisori, interpretati de Wentworth Miller si Dominic Purcell. Noua serie va avea 10 episoade si a fost descrisa ca fiind un fel de sequel, care va incepe cu personajele Michael Scofield si Lincoln Burrows la cativa ani dupa evenimentele din “Prison Break: The Final Break”. Sunteti nerabdatori sa le urmariti iar aventurile?

Voi ce serial asteptati cu nerabdare in 2017?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *