Trafic redeschis pe autostrada A1, între Şoimuș și Simeria

Compania Naţională de Adrministrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, astăzi, de la ora 12.00, se redeschide traficul pe A1 între Şoimuş şi Simeria.

Totul după ce antreprenorul a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva.

Astăzi, 16 noiembrie 2018, începând cu ora 12:00, segmentul de autostradă dintre nodul rutier Şoimuş şi Simeria va fi redeschis traficului ca urmare a faptului ca Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie)”, anunţă CNAIR.

Potrivit Companiei, accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în acelaşi mod ca înainte de închiderea circulaţiei prin nodul Şoimuş.

Accesul din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Şoimuş, semnalizate corespunzător.

De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeaşi bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă.

Circulaţia rutieră a fost închisă pe acest segment, începând din 10 octombrie, pentru realizarea unei conexiuni între sectorul de autostradă Deva – Orăştie şi lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva care este încă în lucru.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.