Tragedie într-o localitate din județul Arad. O tânără de 19 ani s-a spânzurat.

O tânăra de numai 19 ani  s-a spânzurat în localitatea Temeşeşti, județul Arad.

Fata, elevă în clasa a 12-a la Liceul din Săvârşin, ar fi trebuit să fie la şcoală miercuri  de dimineaţă. Locuia în Temeşeşti cu mama vitregă, în vreme ce tatăl, şofer de TIR, era plecat în cursă. Mama vitregă a fos tinternată în spital şi s-a întors acasă după prânz. A găsit-o pe Ionela atârnând de un ştreang  pe terasa casei.

“Din păcate, în momentul în care echipajul medical a ajuns la domiciliul tinerei, a fost constatat decesul. Se pare că tânăra a recurs la acest gest cu multe ore înainte să fie găsită deoarece era cianotică, cu rigiditate instalată. A fost transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad”, a declarat pentru presa locală dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Ionela nu a lăsat prea multe indicii legte de gestul extrem la care a recurs. Pe pagina de pe reţeaua de socializare a postat însă acum trei săptămâni un mesaj care arată durerea pe care o simţea: “Cel mai uşor lucru în viaţă e să iubeşti pe cineva. Cea mai grea parte e să găseşti pe cineva care să te iubească la fel de mult.”

  

 

Colegii de şcoală ai fetei au dezvăluit, după cum susţine presa locală, că Ionela se despărţise de puţină vreme de iubitul ei. Fata împlinise 19 ani pe 2 martie.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *