Tragedie la Jupani; trei barbati au murit intr-o fantana!

Trei echipaje de prim ajutor si un echipaj de descarcerare au fost solicitate sa intervina, marti seara, in localitatea Jupani, comuna Traian Vuia.

Trei barbati  si-au gasit sfarsitul, cel mai probabil, sufocati. Conform martorilor, un barbat a intrat intr-o fantana pentru a o curata. Dupa un timp, tatal sau a observat ca nu mai da niciun semn de viata. Dupa ce a strigat la un vecin dupa ajutor, a intrat sa-si salveze fiul.

Din pacate si tatal barbatului a ramas acolo, astfel ca vecinul, in loc sa sune dupa ajutor, a intrat la randul sau in fantana. Vecinii au alertat imediat autoritatile, cand au vazut ca niciunul dintre cei trei nu mai da niciun semn de viata.

Pompierii au avut nevoie de zeci de minute pentru a intra in fantana, deoarece este nevoie de echipamente speciale de interventie. Cea mai mare greseala a celor trei a fost ca au folosit o motopompa  pentru a scoate apa din fantana. Din pacate, niciunul dintre barbati nu a supravietuit.

Politistii au demarat cercetarile pentru a stabili toate imprejurarile in care s-a produs aceasta nenorocire.

Tragedie la Jupani. Trei barbati au murit intr-o fantana https://lugojinfo.ro/actualitate/3914-tragedie-la-jupani-trei-barbati-au-murit-intr-o-fantana

Publicată de Lugoj Info pe Marţi, 7 August 2018

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *