Tragedie pe o șosea din țară; o fetiţă a murit, sora şi părinţii ei sunt în stare critică, după ce un şofer inconştient i-a spulberat cu 120 km/h

Accident cumplit provocat de un vitezoman în judeţul Iaşi. Șoferul inconștient a intrat pe contrasens cu 120 de kilometri pe oră spulberând autoturismul în care se aflau două fetițe de 4 și 6 ani, precum și părinții acestora.

Şoferul vinovat de producerea nenorocirii a pierdut controlul volanului la aproape 40 de kilometri de Iaşi, în localitatea Băltaţi.

A lovit frontal maşina în care se aflau cei doi copii şi părinţii acestora, apoi s-a răsturnat, maşina începând să se dezmembreze pe o distanţă de zeci de metri.

Tânărul în vârstă de 33 de ani, de profesie farmacist, a murit pe loc. Acul vitezometrului a rămas blocat la 120 de kilometri pe oră.

Impactul a fost atât de violent, încât maşinile s-au rupt în bucăţi.

 

Resturile maşinilor au trebuit îndepărtate de pe ăosea cu ajutorul unui buldozer.

Cele două copile din maşina spulberată au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul de Copii din Iaşi. Di păcate, fetiţa de 4 ani, găsită de medici în stop cardiorespirator a decedat. Sora ei, de 6 ani, are şanse mai mari de supravieţuire.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi au ajuns şi părinţii celor două fete. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru ucidere din culpă.

sursa: observator.tv

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *