Tragedie pe o șosea din vestul țării; 3 persoane au murit într-un grav accident rutier. Viceprimarul din Caransebeș, implicat în accident. VIDEO

 

Un  număr de 14 pompieri de la detașamentul Orșova au intervenit aseară la un accident cumplit petrecut pe DN6, la granița județelor Caraș-Severin și Mehedinți. Trei persoane au murit în urma impactului, în ciuda intervenției medicilor.

 

Din primele date, se pare că șoferul uneia dintre mașini era Marius Isac, viceprimarul orașului Caransebeș, care se deplasa spre Craiova. Potrivit oamenilor legii, acesta circula regulamentar în momentul în care un alt autoturism, în care se aflau trei persoane, i-ar fi ieșit în față. Se pare că șoferița ar fi întors pe linia continuă.

 

Echipajul de descarcerare s-a chinui minute bune să scoată victimele dintre fiarele contorsionate. Din păcate însă, pentru o pasageră din mașina în care se aflau 3 persoane, nu s-a mai putut face nimic.

Celelalte două persoane au fost resuscitate minute bune de pompierii SMURD, dar din cauza leziunilor incompatibile cu viața au decedat și ele.

 

În ceea ce privește starea viceprimarului din Caransebeș, se pare că acesta a scăpat doar cu răni minore.

Circulaţia rutieră a fost blocată aproape o oră pe DN6.

sursa: reper24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *