Tragedie pe şoseaua de centură a Caransebeşului; 3 tineri şi-au pierdut viaţa

Tragedia s-a produs în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Muntele Mic.

Din primele informații, accidentul s-a produs în jurul orei 4.00, autoturismul implicat în coliziunea cu parapeții din sensul giratoriu circulând din direcția de mers spre Orșova. Datorită vitezei excesive, conducătorul auto nu a mai putut intra în intersecție, automobilul fiind proiectat în peretele șanțului pluvial. În urma impactului, doi dintre cei patru pasageri ai pasageri ai mașinii au decedat.

Tot din primele informatii, se pare că șoferul era un tânăr de 25 de ani din Caransebeș.

După intervenția echipelor medicale la locul accidentului și preluarea celor două victime găsite în viața, în drum spre Spitalul Municipal din Caransebeș, a decedat și cea de-a treia victimă. Cel de-al patrulea tânăr se află în acest moment în coma la spitalul din orașul de pe Valea Timișului.

Polițiștii au facut cercetari pentru a determina cu exactitate cauzele producerii celui mai grav accident petrecut pe șoseaua de centura a municipiului Caransebeș.

UPDATE:În jurul orei 03.40, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe D.N.6, pe varianta ocolitoare a municipiului Caransebeș, la sensul giratoriu de la intersecția D.N.6 cu D.J.608 A Muntele Mic.

Polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Caransebeș, a condus un autoturism pe D.N.6, varianta ocolitoare a municipiului Caransebeș, din direcția Lugoj spre Orșova. La km 452+500 m, pe fondul vitezei excesive la pătrunderea în sensul giratoriu de la intersecția D.N. 6 cu D.J. 608 A Muntele Mic, acesta a pierdut controlul autoturismului, a lovit taluzul pavat al sensului giratoriu și s-a răsturnat, fiind proiectat în zidul din beton din marginea șanțului de scurgere a apei pluviale unde a lovit un stâlp al rețelei de iluminat din dreapta direcției de mers, ulterior revenind pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și al altor doi tineri în vârstă de 19, respectiv 24 de ani și rănirea gravă a altuia în vârstă de 16 ani, toți din Caransebeș, pasageri în autoturism. Cel din urmă a fost transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

sursa: reper24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *