Trei fete din Zimnicea au murit din cauza teribilismului, într-un cumplit accident

Trei fete din Zimnicea au murit într-un cumplit accident in zona localității Năsturelu,județul Teleorman. Tragedia s-a produs din cauza teribilismului, a vitezei şi a lipsei de experienţă a şoferiţei.

Bune prietene, fetele au mers în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Bragadiru, acolo unde au petrecut până după miezul nopţii.

Mădălina Mihaela, Maria A. şi Maria P. se aflau într-un autoturism marca Opel Corsa alături de o altă fată care a supravieţuit.

 

La volanul maşinii se afla o fată în vârstă de 19 ani care avea permis de conducere de numai 6 luni.

Înainte de tragedie, fetele au postat mai multe imagini pe reţelele de socializare Facebook şi Snapchat.

Într-una din postări, una dintre fete a postat imagini din interiorul maşinii cu mesajul: ”Murim!”.

Psihologii au arătat că cele patru fete nu au avut niciun moment în minte sinuciderea, ci doar au vrut să braveze în faţa prietenilor de pe reţelele de socializare.

Teribilismul, viteza excesivă şi lipsa de experienţă a şoferiţei de 19 ani au fost ingredientele care au condus la nenorocire.

Înainte cu numai 10 kilometri de a ajunge acasă, în zona localităţii Nasturelu din judeţul Teleorman, şoferiţa care circula cu peste 100 de km/h a pierdut controlul direcţiei.

Maşina a derapat şi s-a răsturnat de mai multe ori, iar apoi s-a oprit într-o clădire.

Impactul devastator a făcut ca trei dintre cele patru fete aflate în maşină să moară pe loc.

Oamenii care locuiesc în apropiere au fost treziţi din somn de bubuitura puternică şi au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *