Trei gimnaști lugojeni calificați la finalele naționale de juniori

Gimnaștii lugojeni, legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj au obținut trei calificări la finala națională pentru juniori I și II.

Sportivii pregătiți de profesorii Adrian Meleancă, Ion Bulacu, Aurel Munteanu și Alexandru Panait și-au asigurat biletele pentru competiția ce va desemna titularii medaliilor naționale, în urma rezultatelor obținute în cadrul concursului de calificare găzduit de municipiul Onești în perioada 3-6 iunie.

Cea mai bună evoluție a fost semnată de Rafael Szabo (17 ani), la juniori I (16-18 ani), care s-a calificat de pe locul întâi, după exercițiile de la sol, cal, inele, sărituri, paralele, bară, la o categorie la care au participat 25 de sportivi.

Pe podiumul calificărilor s-a clasat și Norbert Marcu, la juniori II (12-13 ani).

Cel de-al treilea gimnast calificat în finală este Răzvan Micloș, care a fost al patrulea, la general, în calificări.

“Sunt mulțumit  de nivelul tehnic arătat de cei trei, în special de modul în care a tratat concursul Rafael Szabo, sportivul nostru de la lotul național de juniori, de la Bistrița, care în acest an va reprezenta România la europenele din august, unde sperăm să obțină o medalie. Szabo a performat bine la cinci aparate, iar la cal a avut o mică ezitare. Norbert Marcu s-a remarcat la inele și sărituri, iar Răzvan Micloș a făcut un concurs bun în general. Felicitări tuturor pentru ambiția și seriozitatea cu care s-au prezentat”, a spus antrenorul Adrian Meleancă, coordonatorul catedrei de gimnastică a CSȘ Lugoj.

Finala de juniori I și II este programată pentru luna noiembrie, la Bistrița.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *