Trei politisti si un jandarm puși sub acuzare in dosarul tinerilor bagati in spital de oamenii legii

Ancheta în cazul celor doi tineri ajunși în stare gravă la spital după ce au fost bătuți de mai mulți oameni ai legii, langă Timișoara. Procurorii au stabilit în primă fază ce calitate au cei opt polițiști și jandarmi în dosar.

Ancheta procurorilor de la Parchetul Militar Timișoara s-a mișcat extrem de repede. Magistrații au stabilit că din cele opt persoane suspectate numai patru au calitatea de făptuitori și alți patru sunt doar martori. Procurorii îi acuză pe trei dintre polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și un jandarm că i-ar fi bătut pe tineri, iar trei jandarmi și un polițist au calitate de martori. Anchetatorii au reușit să obțină și imagini cu toată întâmplarea la scurt timp după ce au preluat cazul. Este vorba despre imagini surprinse de camerele de luat vederi montate în apropierea locului în care s-a petrecut totul. Vă reamintim că în 22 noiembrie doi tineri de 34 de ani au ajuns la spital după ce au fost bătuți cu bestialitate în timpul unei acțiuni pentru depistarea unui urmărit internațional deosebit de periculos.

Cele două victime au fost confundate de polițiștii de la Serviciul de Investiații Criminale care este posibil să fi greșit sau să fi primit date incomplete legate de semnalmentele mașinii cu care se deplasa suspectul urmărit. Cei doi tineri îi acuză pe polițiști și jandarmi că i-au bătut la fața locului dar și pe drumul spre secție, iar ulterior i-au eliberat fără ca măcar să cheme o ambulanță. Cei doi s-au dus ulterior la spital, iar medicii și-au dat seama că aveau hemoragii interne și i-au băgat imediat în sala de operație. Unul dintre ei a rămas fără splină însă chirurgii au reușit să împiedice acest lucru și pentru celălalt pacient. Unul dintre tinerii agresați este fratele vitreg al vedetei de televiziune Bianca Drăgușanu.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *