Trei titluri naționale pentru micii atleți lugojeni

Vitrina cu trofee a Clubului Sportiv Școlar Lugoj a fost completată, la sfârșitul săptămânii trecute, cu patru medalii naționale, dintre care trei de aur.

Rezultatele au fost obținute de sportivii legitimați la secția de atletism, condusă de profesorul Adrian Vrudnik, în cadrul finalei Campionatului Național pentru copii I (2005-2006), copii II (2007-2008) și copii III (2009-2010).

Competiția a fost găzduită de stadionul Iolanda Balaș Soter de lângă Arcul de Trimf, din București, sâmbătă, 9 iunie și duminică, 10 iunie.

Palmaresul atletismului juvenil lugojean s-a îmbogățit cu trei titluri naționale. Cea mai bună evoluție a demonstrat-o Natalia Dragoș la triatlon, la categoria copile III, care s-a clasat pe locul I, obținând medalia de aur, după ce a fost cronometrată cu 7,93 secunde la 50 m plat și 51,12 secunde la 300 m plat și măsurată cu 3,72 m la săritura în lungime.

Pe prima treaptă a podiumului de premiere a urcat și Dana Cazacu la categoria copile II, la 60 m garduri, cu un timp de 10,31 secunde.

A treia medalie de aur a CSȘ Lugoj i-a revenit lui Alin Oprescu, la categoria copii II, care s-a impus la triatlon, cu 8,93 la 60 m plat, 4,62m  la săritura în lungime și 1min. 15 secunde la 600 m plat.

Podiumul campionilor a fost completat de Roxana Untariu, la copile II, la triatlon, care s-a clasat pe un merituos loc III. La un pas de medalie au fost și Patricia Petrescu, care a luat locul cinci la triatlon, copile II și Timeea Costa, tot locul cinci la 800 m.

“A fost un concurs foarte puternic. Rezultatele obținute de CSȘ Lugoj sunt foarte bune. Felicit sportivii pentru ceea ce au reușit la acest concurs”, a spus antrenorul Adrian Vrudnik.

Pentru medaliile naționale s-au întrecut 1800 de sportivi. În perioada 16-17 iunie, la București va avea loc finala de juniori II (2001-2002), unde vor fi prezenți și atleții de la CSȘ Lugoj.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.