Trei unităţi şcolare din Lugoj au primit cadou 65 de monitoare

Trei instituții de învățământ lugojene sunt beneficiarele unei donații din partea Clubului Rotary Lugoj, care a distribuit un număr total de 65 de monitoare, pentru un plus de calitate în activitatea didactică a elevilor.

”Suntem ferm convinși că educația este extrem de importantă atât pentru individ cât și pentru comunitate, motiv pentru care – primind de la un donator care a dorit să rămână anonim – aceste monitoare am dorit să le direcționăm spre câteva dintre școlile din Lugoj pentru a îmbunătăți laboratoarele existente sau pentru a crea unele noi – după caz. Sperăm ca în cel mai scurt timp să putem oferi și calculatoarele aferente pentru a închide această inițiativă, și pentru a putea avea mulțumirea deplină că am ajutat cu puțin învățământul din România. Dorim să-i mulțumim lui Andrei Sebök care a facilitat aceasta donație; fără inițiativa lui –această donație nu ar fi putut avea loc”, a declarat Bogdan Gașpar, președintele Clubului Rotary Lugoj.

Astfel, către Colegiul Național ”Coriolan Brediceanu” s-au trimis 20 de monitoare, către Colegiul Național ”Iulia Hasdeu” și 25 au ajuns în posesia Școlii Gimnaziale ”Anișoara Odeanu”.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *