Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Devenit foarte aglomerat odată cu finalizarea autostrăzii care face legătura între Traian  Vuia și granița cu Ungaria, drumul național care leagă Lugoj de Ilia și Deva intră în următoarele trei zile în lucru. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că marți, miercuri și joi, între orele 11 și 15, circulația se desfășoară cu restricții din cauza lucrărilor de reparații efectuate pe tronsonul Traian Vuia – Coșevița.

„Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că în zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie, între orele 11-15, mai multe echipe ale districtelor Secţiei de Drumuri Naţionale Timişoara vor executa reparaţii cu mixtură stocabilă pe DN 68A, km 21+000 – 53+000, între nodul rutier Traian Vuia – Coşeviţa. Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor. DRDP Timişoara face toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate rapid astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, anunță reprezentanții DRDP Timișoara.

Orice informații referitoare la traficul de pe drumurile naționale din vestul țării se pot obține la dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.