Tren blocat după 18 ore de mers. Mecanicul a taiat copacii căzuţi cu o drujbă

Un tren dinspre Bucureşti spre Baia Mare a rămas blocat aproape de Valea Chioarului, judeţul Maramureş. Mecanicul a fost nevoit sa foloseasca o drujba pentru a putea ajunge la destinatie.

După 18 ore de mers, trenul IR 1745 cu direcţia Bucureşti – Baia Mare care a pornit la ora 6 dimineaţa şi ar fi trebuit să ajungă la destinaţie la 20.08, a ajuns la destinatie la 03:00 dimineata.

Ştefan Angelescu, unul dintre pasageri, a scris pe Facebook că au rămas blocaţi aproape de Valea Chioarului, judeţul Maramureş, şi că la bord „sunt bătrâni care nu mai au apă, mâncare şi sunt la capătul răbdării”.

Apelez si eu la colegii din presa, poate considera de interes povestea trenului ir1745 care a plecat de 18 ore din…

Posted by Stefan Angelescu on 17 Septembrie 2017

Trenul circulă în condiţii extrem de periculoase pe timp de noapte fără nici un fel de far sau lumină, printre copaci căzuţi pe şină, opreşte din 100 în 100 de metri, mecanicul fiind nevoit să coboare să taie copacii căzuţi cu drujba” a subliniat Ştefan pe Facebook.

Bărbatul a mai adăugat că pe lângă vizibilitatea zero, mecanicii de locomotivă sunt nevoiţi să circule cu un parbriz spart, cel mai probabil din cauza furtunii.

De asemenea, Ştefan mai relatează că cei de la CFR nu au venit cu nicio explicaţie şi nici nu au pus la dispoziţie un autobuz pentru a-i prelua pe pasageri.

Trenul a ajuns la destinatie la ora 03:00 dimineata.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.