Trenul Resita-Timisoara a deraiat in urma unei alunecari de teren

Trenul care face legătura între Reșița și Timișoara a deraiat în zona localității Bocșa. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de marți, în jurul orei 4.

Garnitura avea două vagoane și transporta 12 persoane. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Este vorba despre un tren operat de Regiotrans, 16100, iar alunecarea de teren a avut loc între stațiile Reșița Nord și Vasiova. Problemele au apărut în urma unor alunecări de teren, iar circulația feroviară a fost temporar întreruptă pe această rută, pe ambele sensuri de mers.

În urma alunecărilor de teren, un boghiu de la remorca automotorului a deraiat. Au fost afectate un număr de cinci trenuri până la ora 9. Se pare că problema este mai dificil de reparat din cauza zonei unde a avut loc, într-o curbă, pe o parte a liniei fiind stâncă și pe cealaltă râul Bârzava. În zona alunecării de teren va fi necesară aducerea mai multor utilaje. Conform estimărilor, circulația s-ar putea relua în cursul acestei zile, în jurul orei 16.30.

Respectiva porțiune de cale ferată este administrată de un operator privat RC-CF Trans.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.