Triplă sărbătoare la Școala Gimnazială Nr. 4

Vremea însorită și veselia copiilor au îmbrăcat curtea Școlii Gimnaziale Nr. 4 în straie de sărbătoare.

Profesori și elevi deopotrivă au celebrat împreună trei evenimente deosebit de importante, Carnavalul costumelor reciclabile din cadrul proiectului de amploare ”S.O.S. Natura”, coordonat de prof. înv. primar Cosmina Bogasieru, Ziua Școlii Gimnaziale Nr. 4 și Ziua Învățătorului.

 

Conducerea școlii a transmis cu acest prilej gânduri bune și aprecieri către toți dascălii care, cu răbdare și dăruire, îndrumă în fiecare zi pașii celor mici spre performanță în educație.

”Astăzi la Școala Gimnazială Nr. 4 s-a desfasurat proiectul ”S.O.S. Natura”. Acest proiect are mai multe secțiuni, una dedicată profesorilor, în cadrul unui simpozion, am primit foarte multe lucrări, peste 400, din țară și nu numai, apoi o altă secțiune-concurs pe tema desenelor ecologice, dar cea mai frumoasă activitate, pe placul copiilor, a fost cea de astăzi – Carnavalul costumelor reciclabile. Am avut invitați de la Grădinița cu Program Normal Nr. 2, cele trei grupe, și au participat absolut toți copiii din școala noastră. Suntem deosebit de mândri că tradiția acestui proiect național continuă și acum”, a declarat Gabriela Sîrbu, directoarea Școlii Gimnaziale Nr. 4.

De la copii de grădiniță la elevi de clasa a VIII-a, cu toții au ținut în mâini baloane în culorile drapelului României, în spiritul Centenarului Marii Uniri, și baloane verzi – culoarea proiectului ”S.O.S. Natura” prin care se dorește dezvoltarea conștiinței ecologice în rândul elevilor și totodată încurajarea spiritului antreprenorial în vederea reciclării.

Punctul culminant al evenimeltului a fost reprezentat de parada costumelor din materiale reciclabile.

Copiii au purtat cu mândrie creațiile proprii, devenind pentru scurt timp personaje ale poveștilor preferate.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *