Turneu de fotbal în sală, în scop caritabil, pentru o fată bolnavă

Un nou turneu de fotbal în sală, în scop caritabil, va avea loc sâmbătă, 13 ianuarie, la Baza Sportivă Patriot din Cotu Mic, începând cu ora 11. Turneul va fi unul de amploare, anunțând-și prezența nu mai puțin de 18 echipe din Lugoj, Timișoara, Buziaș, Topolovățu Mare, Darova, Boldur, dar și reprezentante ale altor localități ce doresc să facă sport și în același timp să ajute.

Turneul din acest an are drept scop strângerea de fonduri, pentru o fată de 13 ani din Buziaș care suferă de o afecțiune la picior.

Va avea loc un turneu caritabil, la fel ca anul trecut, de data aceasta pentru o fată din Buziaș de 13 ani care are o problemă la picior. Vor participa 18 echipe. Vor participa formații din Dudești, Deta, Șag, Izvin, Amicii Veseli ca întotdeauna, consătenii de la Boldur. De asemenea două echipe de la Buziaș au ținut neapărat să fie prezente. Vor mai veni echipe din Timișoara și din Lugoj. În ambele baloane va fi amplasată câte o cutie și fiecare donează cât crede de cuviință. Dacă putem ajuta un om prin sport și ne adunăm într-o formulă așa de mare e un lucru frumos”, a declarat Gabriel Goloșie, organizatorul evenimentului sportiv.

Evenimentul se dorește a fi o continuare a celui de anul trecut, atunci când în urma meciurilor jucate s-au strâns fonduri pentru Ioji Kapornyai, un băiat din Recaș, care avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la genunchi.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *