Ucigaşul tinerei din Tomeşti, reţinut de autorităţile germane pentru crimă

Florin Homenco, bărbatul din Arad care este principalul suspect în cazul morţii Monicăi Vîlcu din Tomeşti a fost arestat sâmbătă, în Germania, însă autorităţile au anunţat că încadrarea bărbatului a fost schimbată. Astfel, dacă iniţial era acuzat de comiterea infracţiunii de omor prin imprudenţă, Homenco este acum reţinut pentru crimă, procurorii cerând şi primind arestarea preventivă în cazul bărbatului.

Monica a fost găsită fără suflare vineri, 24 februarie, în apartamentul în care locuia din localitatea Haslach im Kinzigtal din Pădurea Neagră. Potrivit poliţiştilor, pe corpul victimei „s-au găsit urme de o violență ieșită din comun”, anchetatorii spunând că „în urma examinării medico-legale, se poate afirma cu certitudine că moartea nu a survenit în mod natural”.

Autoritățile din Germania au precizat că vor efectua o serie de examene medicale, pentru a stabili cu exactitate felul în care a murit tânăra de 36 de bani. Fratele ei a ajuns miercuri în Germania, pentru a începe demersurile de repatriere a trupului surorii sale.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.