Ultimele cuvinte ale Prinţesei Diana. Ce ar fi spus înainte să-şi dea ultima suflare

S-au implinit de curand 20 de ani de la moartea Printesei Inimilor. Dupa atata timp, unul dintre pompierii care au ajuns primii la locul accidentului, a facut o dezvaluire emotionanta.

Sergentul Xavier Gourmelon, care a condus echipa de salvare in anul 1997, a dezvaluit in urma cu putin timp, la 20 de ani de la moartea Dianei, ultimele cuvinte pe care le-ar fi spus Printesa inainte sa moara.

“Doamne, Dumnezeule! Ce s-a intamplat?”, ar fi intrebat Diana in timp ce pompierul o tinea de mana si ii spunea sa-si pastreze calmul. Xavier Gourmelon a povestit ca a rugat-o sa stea nemiscata si a asigurat-o ca vin echipaje medicale specializate, care sa se ocupe de ea.

Pompierul a mai povestit pentru presa ca i-a facut resuscitare cardio-pulmonara si ca era convins ca va trai, chiar daca accidentul in care fusese implicata era unul grav.

In finalul interviului acordat celor de la The Sun, Gourmelon a spus ca Diana era usor ranita la umar, dar ca nu a reusit sa vada alte lovituri sau sange pe corpul sau.

sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *