Ultimul sezon din “Game of Thrones” va avea episoade cu durate comparabile cu cele ale unor lungmetraje

Ultimul sezon din serialul “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” – al optulea -, ce va fi difuzat în 2018, va fi alcătuit din episoade care vor avea durate de peste o oră, comparabile cu cele ale unor lungmetraje, informează site-ul revistei New Musical Express.

Paula Fairfield, inginer de sunet al show-ului TV, a dezvăluit recent la Con of Thrones, o convenție a fanilor acestei producții de televiziune, organizată în orașul Nashville, că episoadele din sezonul al optulea “ar putea să se înscrie în intervalul de durată de peste 80 de minute, specific lungmetrajelor”.

Ea a mai dezvăuit că episodul final din cel de-al șaptelea sezon, despre care producătorii au confirmat deja că va avea o durată de 82 de minute, va reprezenta modelul după care va fi realizat ultimul sezon al serialului.

Odată cu apropierea datei la care va avea premiera cel de-al șaptelea sezon din “Game of Thrones”, speculațiile referitoare la personajele care vor supraviețui în această producție TV au devenit tot mai intense în spațiul online.

Luna trecută, fanii au început să publice numeroase teorii despre destinele personajelor Samwell Tarly și Jon Snow, după ce actorul John Bradley West (interpretul lui Samwell Tarly, n.r.) a publicat un mesaj criptic pe Instagram, însoțit de o fotografie ce îl prezintă alături de Kit Harington.

Un set de noi fotografii, realizate în timpul filmărilor pentru al șaptelea sezon, confirmă revenirea personajului Beric Dondarrion — care a fost văzut pentru ultima oară în sezonul al șaselea — în timp ce se îndreaptă spre nord, pentru a lupta contra White Walkers.

Fotografiile dezvăluite pe internet îl prezintă pe Beric Dondarrion în compania personajului The Hound — interpretat de Rory McCann.

Al șaptelea sezon al serialului “Game of Thrones” va avea premiera în America de Nord pe postul de televiziune HBO pe 16 iulie.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.