Un american, antrenor pentru o săptămână la ProBaschet Lugoj

De câteva zile a sosit în Lugoj dr. Neal Ring, un american, iubitor al sportului, care le va împărtăși copiilor de la ACS ProBaschet Lugoj câteva dintre cunoștințele sale cu privire la acest sport, de altfel foarte popular în Statele Unite. ACS ProBaschet împreună cu Școala Gimnazială Nr. 3 vor găzdui cursurile americanului între 25-29 iunie.

Neal Ring este Director Atletic la Universitatea ”Bob Jones” din Carolina de Sud, Greenville și este doctor în Educație și Sport, cu accent pe conducere, la Academia de Sport din Statele Unite. Cu o experiență de 26 de ani ca antrenor de basket pe diferite nivele, având în palmares câteva campionate de echipă și câteva premii ca antrenor, Neil Ring a fost rapid îndrăgit de copiii lugojeni.

”Timp de o săptămână Neil Ring va sta cu noi pe insulă și va face antrenamentele cu copiii. El face un circuit prin mai multe țări și anul acesta a venit pentru noi și în România” a precizat Elena Bratu, antrenor la ProBaschet.

Cariera americanului este vastă. Printre altele, acesta a înființat un departament atletic la nivel de facultate și a început un program de management pentru sport la o facultate. Totodată, a adus în comunitatea în care a trăit cinci turnee pentru campionat național.

Circuitul parcurs de Dr. Neil Ring cuprinde taberele National Hoops Camp din Greenville, Carolina de Sud, National Hoops Philippines Camp, în Manila, Filipine, Camp Impact Basketball Camp în Lugoj, România, Juouns Basketball Camp în San Pedro, Coasta de Fildeș, Play with Purpose Camp, University of Ghana, în Accra, Ghana și Visiting Basketball Instructor, Dali University în Dali, China.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.