Un avocat si un angajat de la Medicina Legala perchezitionati de DNA Timisoara!

Procurorii DNA din Timisoara fac miercuri patru perchezitii, intr-un dosar de coruptie in care sunt vizati un avocat si un angajat al Institutului de Medicina Legala care ar fi ajutat mai multe persoane care au incalcat regulile rutiere.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, procurorii DNA din Timisoara fac patru perchezitii in judetul Arad, ”dintre care una este la sediul unei institutii publice , restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”.

”Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor infractiuni de coruptie, comise in cursul lunii iunie 2017”, transmite DNA.

Potrivit unor surse, perchezitiile vizeaza un avocat care cu ajutorul unui angajat al Institutului de Medicina Legala au ajutat mai multe persoane care au incalcat regulile rutiere.

Practic, angajatul de la Medicina Legala Arad este suspectat ca ar fi falsificat, de-a lungul timpului, mai multe probe biologice pentru soferi care ar fi condus sub influenta alcoolului si care astfel ar fi reusit sa scape de urmarile penale.

Perchezitiile au loc la domiciliile celor doi, la Institutul de Medicina Legala din Arad si la biroul avocatului.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.