Un bărbat a găsit 25.800 de lei în Piața Libertății din Timișoara și i-a returnat păgubitului

Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş a predat poliţiştilor Secţiei 1 Timişoara 25.800 de lei.

Banii i-a găsit în Piaţa Libertăţii din Timişoara, iar ulterior, poliţiştii au identificat păgubitul şi i-au predat acestuia suma de bani.

Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, în timp ce se afla în Piaţa Libertăţii, din Timişoara, a găsit o sacoşă de plastic, în care se aflau 25.800 de lei, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş.

”Bărbatul nu s-a gândit nici o clipă să păstreze banii şi i-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Timişoara. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat păgubitul şi i-a fost restituită suma de bani”, precizează IPJ Timiş.

Poliţiştii au atras atenţia că fapta de a nu preda, în termen de zece zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.