Un bărbat a murit strivit de o presă de carton, lânga Timișoara

Incident grav, miercuri, la sediul unei firme de colectare a deșeurilor din apropierea Săcălazului. Un angajat al societății a murit, după ce a fost prins într-o presă de carton pe care o opera.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață la sediul punctului de lucru al firmei de colectare a deșeurilor.

Bărbatul decedat avea 62 de ani și opera presa de carton. Anchetatorii bănuiesc că el a făcut o mișcare greșită și a fost prins în presă. Nimeni nu era lângă bărbat la momentul producerii incidentului, iar cadavrul a fost descoperit ulterior, de colegii lui.

Pompierii de la descarcerare s-au deplasat la fața locului pentru a scoate trupul neînsuflețit din presă.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat al judeţului Timiş a fost solicitat în localitatea Săcălaz, DN 59A, KM 7, pentru degajarea unei persoane încarcerate într-o presă de carton, persoana era masculină, în varsta de aproximativ 60 de ani, aceasta fiind decedată la sosirea echipei de intervenţie. La locul intervenţiei s-a deplasat Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara cu o autospecială SMURD tip C, o descarcerare grea, 4 subofiţeri, de asemenea şi un echipaj de poliţie”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii timișeni au început o anchetă și au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *