Un barbat din Timis a murit carbonizat in propria masina

Procurorii arădeni trebuie să facă lumină în cazul morții unui bărbat din Timiș. Marți după-amiază, victima a fost găsită carbonizată într-o mașină care ardea pe câmp, lângă satul Mișca.

Șoferii care au circulat pe drumul județean DJ 794 au observat o mașină care ardea pe câmp, în apropiere de localitatea arădeană Mișca, și au sunat la 112.

Purtătorul de cuvânt Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca, a declarat că la momentul sosirii pompierilor autoturismul ardea generalizat, iar înăuntru se afla un cadavru uman carbonizat.

Polițiștii care ajuns la locul incidentului nu au putut stabili inițial cine este victima și nici dacă este vorba de un bărbat sau femeie. Ulterior, în urma cercetărilor privind proprietarul mașinii, s-a stabilit că victima este un bărbat de 61 de ani din Timiș.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu, din primele cercetări reiese că autoturismul a ajuns din trafic pe câmp, unde a luat foc, însă deocamdată nu se cunosc împrejurările.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, care au trimis la fața locului experți criminaliști.

sursa: arq.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *