Un barbat si-a dat foc in plina strada, la Timisoara

Momente de groaza pe o strada din nordul Timisoarei. Un barbat care ameninta ca-si da foc si-a dus pana la capat planul teribil.

Mai multe echipaje de pompieri si politisti, precum si o ambulanta au mers in mare graba la locul incidentului, pe strada Aurel Pop din zona Torontalului.

Barbatul de 43 de ani se certase la telefon cu sotia cateva zeci de minute, timp in care a tipat de mai multe ori ca se sinucide.

In cele din urma, a inchis telefonul, si-a turrnat benzina in cap dintr-o sticla si a aprins bricheta.

Barbatul, de etnie roma, a ars ca o torta sub ochii ingroziti ai unor neamuri care nu l-au crezut in stare de asa ceva.

Rudele au sarit sa-i stinga hainele pana cand au ajuns fortele de interventie la fata locului.

Omul a fost preluat rapid de un echipaj al ambulantei si transportat la Spitalul Judetean Timisoara cu arsuri grave, de gradele 2 si 3 pe aproape jumatate din suprafata corpului.

Pompierii au fost solicitati sa intervina la o tentativa de suicid prin autoincendiere, un barbat de 43 de ani si-a turnat benzina pe el si si-a dat foc. Martorii au intervenit pentru stingerea omului, iar colegii mei au finalizat interventia. S-a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si 4 subofiteri. Victima a fost predata ambulantei SAJ, constienta, cu arsuri de gradul 2 si 3 pe aproximativ 30% din suprafata corpului‘, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Elena Maghera, purtatorul de cuvant al ISU Banat Timis.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *