Un barbat si sotia lui au fost loviti de tren pe strada Ghiocelului din Lugoj

O femeie si sotul ei au fost loviti de un tren marfar, sambata dimineata, pe strada Ghiocelului din Lugoj.

Accidentul s-a petrecut la o trecere peste calea ferata ce este foarte des folosita de oamenii care locuiesc in zona. Barbatul si sotia lui au incercat sa traverseze calea ferata insa, desi femeia i-a spus ca se misca foarte greu si nu poate trece in graba peste sine, se pare ca barbatul a insistat.

In timp ce a trecut peste prima sina, femeia a cazut in genunchi si nu s-a mai putut ridica. Barbatul a incercat din rasputeri sa o ridice mai ales ca a vazut trenul ca se apropie. Femeia a fost aruncata cativa metri in urma impactului cu trenul, insa barbatul a fost surprins de tren si a murit pe loc in urma loviturii puternice.

In stare de soc si cu o lovitura puternica la cap femeia a fost preluata de personalul medical. Din pacate pentru barbat nu s-a mai putut face nimic. Politistii de la Transporturi Feroviare au demarat o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat cu exactitate.

Cele doua persoane erau trecute de 80 de ani. Circulatia rutiera pe strada Bocsei si Banatului a fost blocata. De asemenea, pe parcursul cercetarilor facute de politisti linia de cale ferata principala care leaga Lugojul de Caransebes a fost blocata.

Accident de tren- Lugoj

Doi soti loviti de tren pe strada Ghiocelului din Lugoj. Barbatul a murit pe loc http://lugojinfo.ro/actualitate/2926-scene-de-groaza-pe-strada-ghiocelului-din-lugoj-un-barbat-si-sotia-lui-au-fost-loviti-de-un-tren

Posted by Lugoj Info on 19 August 2017

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *