Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Şedinţa Consiliului Local Municipal Lugoj, de joi, 27 aprilie, va înregistra o  premieră pentru acest mandat – primul consilier local care îşi pierde funcţia, după ce partidul i-a retras sprijinul politic.

E vorba de Feodor Maşniţa, unul dintre cei doi reprezentanţi ai PMP în Consiliul Local, pentru care prefectul judeţului Timiş a emis ordin de încetare a mandatului. Marian Costea, preşedintele PMP Lugoj a declarat că s-a ajuns la această situaţie după ce Maşniţa a fost implicat în mai multe scandaluri şi a pătat imaginea partidului. ”Mişcarea Populară din Lugoj a votat în unanimitate şi s-a depus la domnul prefect o notificare, va fi numit un alt consilier din partea noastră. I s-a retras sprijinul politic. Joi, în mod normal, nu mai trebuie să se prezinte la şedinţă în calitate de consilier. Poate să participe în calitate de cetăţean, dar nu de consilier. Din partea PMP va participa următorul pe listă, Daniela Muntean”, spunea Marian Costea.

Feodor Maşniţa a spus că nu ştie dacă va da partidul în judecată şi că, în zilele următoare, va hotărî ce decizie va lua.

Maşniţa nu e primul consilier care pleacă din actualul consiliu local. La începutul acestui mandat, PSD a schimbat doi consilieri, pe Gheorghe Bologa şi Cristian Oros. Aceştia însă şi-au prezentat demisiile, unul primind în schimb o funcţie, iar celălalt fiind forţat de către preşedintele Francisc Boldea să renunţe la mandat.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *