Un fotbalist lugojean a semnat cu ASU Politehnica

ASU Polithenica Timişoara s-a întărit prin transferul lui Bogdan Nicolescu, jucător originar din Balinţ, care a început sportul de performanţă la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a semnat cu echipa timişoreană la revenirea din cantonamentul desfăşurat la Băile Herculane şi va sta în Banat cel puţin până în vară.

“Nu mi-am propus un obiectiv anume, am venit să ajut. Cantonamentul a decurs bine. Multă alergări şi încărcătură fizică, dar cel mai important este că s-a încheiat fără accidentări”, a declarat Bogdan Nicolescu.

Fotbalistul care evoluează fundaş dreapta, dar poate acoperi mai multe posturi în echipă, a precizat că nu a avut probleme de integrare.

“Integrarea este un pic mai uşoară, deoarece mă cunosc cu unii dintre băieţi. Am găsit echipa cu mult chef de muncă şi nerăbdători să înceapă campionatul şi să câştigăm meciuri”, a adăugat Nicolescu.

Bogdan Nicolescu a evoluat la Lugoj pentru formaţia Auxerre, sub comanda lui Cosmin Petruescu şi pentru ACS Recaş. Timp de şase ani Nicolescu a jucat în Spania şi în Islanda. În  Spania a avoluat la Ribaroja şi Sporting Requena, iar în Islanda a fost sub contract cu echipe din eşalonul secund, precum Leiknir şi Aegir. În ultimele luni Nicolescu a evoluat pentru echipa spaniolă CD Acero din aşalonul al patrulea.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *