Un infractor s-a răzbunat pe un fost polițist. Fusese cercetat de acesta pentru mai multe furturi.

Un fost politist s-a ales cu dosar penal dupa  razbunarea  unui infractor pe care l-a cercetat pentru mai multe furturi.

Intreaga intamplare s-a petrecut in localitatea Hitias ce apartine de comuna Racovita. Fostul politist se afla la birtul din localitate unde s-a intalnit cu un individ pe care l-a cercetat in trecut pentru mai multe fapte de furt. Subofiterul trecut in rezerva a facut greseala sa bea alcool, iar individul, venit de ceva timp din puscarie, a vazut acest lucru.

In momentul in care fostul politist a plecat de la birt si s-a urcat la volan, cel pe care l-a cercetat l-ar fi urmarit cu masina iar, la un moment dat, i-a taiat calea. Cele doua masini s-au ciocnit, astfel ca individul eliberat din inchisoare nu a stat pe ganduri si a sunat rapid la 112 solicitand prezenta unui echipaj de politie.

Fostii colegi ai politistului au ajuns la locul tamponarii si, cum era de asteptat, barbatul care a provocat accidentul a cerut testarea fostului politist sustinand ca acesta era sub influenta alcoolului. Mai multi localnici spun ca sunt convinsi ca infractorul a incercat sa se razbune pentru faptul ca politistul l-a cercetat si l-a trimis practic la inchisoare in urma cu cativa ani.

Din fericire, masinile nu au fost grav avariate si nimeni nu a fost ranit, insa nu mult a lipsit sa se ajunga la o nenorocire.

Fostul politist a fost testat cu alcooltestul, aparatul indicand o valoare de 0,62mg/l alcool pur in aerul expirat.

Fostul om al legii a recunoscut ca a consumat alcool si va urma sa raspunda pentru fapta lui. In ceea ce il priveste pe infractorul care a fost la un pas sa il omoare, acesta va scapa basma curata pentru ca este foarte greu de dovedit ca a intrat intentionat in autoturismul condus de fostul politist.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *