Un milion de lei alocați de Primărie pentru sportul de masă și întreținerea bazelor sportive

Primăria Lugoj a anunțat că va spri­jini și în acest an competițiile reprezentative ale municipiului.

În bugetul din 2019, aproape o treime din suma alocată fi­nan­ță­rii sportului lugojean va fi di­recționată spre evenimentele de tip memorial, precum cele de la lupte și fotbal sau cupe ale Lugojului, de la atletism, box, volei și Clubul Maraton ’93.

“Noi în fiecare an pe lângă bugetul stabilit pentru activitatea competițională oficială a celor opt secții ale Clubului Sportiv Municipal am alocat și o sumă pentru memorialele și cupele organizate de cluburile din municipiu, cum sunt: Memorialul de lupte greco-romane Aurel Ciosa, Memorialul de lupte libere Gheorghe Luca, Memorialul de minifotbal Dan Bagiu, Cupa CSM la box, Cupa Lugojului la volei și la sportul pentru persoanelor cu dizabilități, Cupa Dealul Viilor la atletism și altele. La fel ca anii trecuți avem pre­văzut și în bugetul de anul acesta un milion de lei pentru susținerea acestor manifestări sportive, pentru care există dosare depuse, cât și pentru întreținerea bazelor sportive ale municipiului”, a ex­plicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Edilul a mai menționat că pe agenda de in­vestiții în domeniul sportiv este avută în vedere reabilitarea Stadionului Tineretului.

“Deo­cam­da­tă proiectul pe care noi l-am de­pus pe fonduri europene în parteneriat cu sârbii este încă în așteptare. Dacă nu se va aproba, atunci vom reface stadionul cu banii noștri”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Se are în vedere refacerea pistei de atletism, a vestiarelor, băilor, dușurilor, tribunei principale și tribunei a doua.

De asemenea este luată în calcul montarea unei tabele noi și executarea unor lucrări de îm­bunătățire la cele două te­re­nuri.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.